Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska neumírá

Láska neumírá

Jennyforever Básně » ?nezařazené?

Anotace: V očích ve kterých...

V očích ve kterých čtu jako z knihy, co zanechali v mém srdci jizvy.
Ve svícnu, ve kterém už svíce zhasla, a na chlebu se roztekla i trocha másla.
V románech o lásce nekonečné a v naději že bude líp.
V doufání, a čekat na znamení, že chce políbit.
Možná blázen by tohle psal, a idiot by zase nepoznal.
Že to co píši, píší z lásky.
Nedělám si s tím žádné velké vrásky.
Jen slzy po mé tváři tečou, nebe pláče se mnou.
Slyším štěbetání ptáků, jinak je ticho.
V očích co už dávno spí, cítím sucho.
Slzy přestali téct světla zhasla.
Svíce vzplála, ve tmě u postele.
Smrt si ho vzala, ale láska jeho láska ke mě nezemřela.
Publikoval(a): Jennyforever, 15.6.2014
Přečteno (86x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Ellean, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti