Proč...?
Proč...?
Anotace: Proč ... proč právě osudová Marci?
Proč Tvůj jemný hlas mi neustále v uších zní?
Proč Tvou tvář mám na mysli první i poslední?
Proč Tvou sladkou vůní jsem vždy opojen?
Proč hledám Tě v davu, když vyjdu ven?
Proč tato slova se rodí jako z růže květ?
Proč Tvé věty znám všechny nazpaměť?
Proč s úsměvem píšu Tobě každou esemes?
Proč tomu tak je - prosím odpověz:-)
Publikoval(a):
MaCH007, 13.6.2014