Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, jednou umřeš, ale teď ještě není ten správný čas na setkání, ještě Tě nečeká... upřímné a citlivé dílko. Smutné.
13.6.2014 10:42 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: