Lidstvo
Lidstvo
Svět chladne, pod nohama
praská led, zvláštní, on taje,
měl bych odsud zmizet hned.
Slunce je teď větší, takže není divu,
že lesy prudce hoří.
A cítím něčí sílu, je to tady,
už přichází hněv boží.
Kousíček po kousíčku planeta se mění,
všichni rychle zbystřili, aby zastihli to dění,
to tajemné chvění.
.
.
.
Řeklo lidstvo:
Dnes je den, kdy se všichni poznáme tam nahoře.
A pak z nebes promluvil Bůh:
„Nebe už je přeplněné, ale peklo má volná místa.“
Publikoval(a):
Makaveli, 12.6.2014