Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obrázková náhražka

Obrázková náhražka

Marie Bernadeta Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Kéž ta slova z ducha plují vzduchem jako pírka a každičké duše dotknou se jen zlehka pírkem fantazie

Obrázková náhražka
11. dubna 2014 v 21:50 | Marie Bernadeta | Milostná poezie


Mám obrázkovou náhražku
za tvoji tvář Hezky se usmíváš
Mám to moc ráda ty tvoje oči
co se usmívají s tvojí pusou

Už je to dávno
co smál ses na mě
doopravdy
Už je to dávno

Promiň už zase brečím
Slzí mi oči
Asi od počítače
Půjdu si lehnout

Aby mé oči uplakané
Nebyly rudé jako čertí
Aby mé oči nebolely
Když se dívám na tvoje
fotky

Náhražky tvojí tváře
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 12.6.2014
Přečteno (179x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti