Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nicka

Nicka

Snad jsem něco prošvih
možná něco nechápu
asi semnou není všechno
úplně tak v pořádku.

Viděl jsem svět zřejmě jinak
už když jsem byl dítě
zůstalo to do puberty
a jinej jsem doteď.

Sociální interakce
ta kurevsky vázla
já jsem ve všech viděl svini
oni ve mě blázna.

Zřejmě nejsem stvořenej
pro tenhleten svět
vnitřní oheň nevzplál
v srdci samej led.

Čas se táhl jako med
teď spíš jako pára zmizí
rozplynul se skrze depky
do barvitejch krizí.

Vnímám štěstí druhejch
upadám do letargie
místo krve v žilách jed
prosákla mě apatie.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 12.6.2014
Přečteno (72x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 18:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti