Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutně šťastná láska

Smutně šťastná láska

Elelyn Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: láska či samota?

Jen tiše jsem seděla,
z okna do prázdna hleděla.
Za ruku ho držela,
a nejhezčí chvíli si proižila.
A dnes?
Jsem tu sama.
Postávající u okna jak socha
socha bez srdce a citů.
Slzy očí jak kdyby mou tvář rozdělovaly,
nevím jestli chci někoho ještě milovat.
Opravdu je to tak nutné?
Trpět a pak je to spíš smutné.
Ale ti co nemilují jsou smutní celý život.
A když někoho milujete,
a tu ztrátu kterou potom prožijete.
je lepší zůstat sám,
a když nadejde tvůj konec
ty truchlit už nebudeš.
Publikoval(a): Elelyn, 11.6.2014
Přečteno (376x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti