Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voda a ty

Voda a ty

Dexila Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jsi krásná, sladká, tichá a něžná jako voda.

Voda průsvitná a čistá,
voda krásná jako ty.
Voda modrá do stříbrna,
z této vody chci já pít.
Ta krásná voda, jako ty.
Teče a teče, tiše,
mám až motýlky v břiše,
jak si krásná, jak ta voda.
Ty jsi má sladká jahoda,
ty jsi mé štěstí, má pohoda.
Voda tu vždy bude téct,
ty vždy tu budeš též.
Miluji tě, buď tu pro mě,
já na tebe se budu dívat chvě.
Publikoval(a): Dexila, 11.6.2014
Přečteno (584x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti