Váha myšlenky
Váha myšlenky
Anotace: Chtěla bych zapomenout...
Táhne mě tíha mozku v hlavě,
když si toho tolik pamatuje.
Ale zapomenout nedokážu...
I v mlze a mrazu,
kde nikdo není,
vidím jen tebe,
věci se někdy mění.
Možná, že srdce je to, z toho mrazu?
Nebo ho jen ty rány vážu...
Studenou bandáží,
však jediná, co tu hlavu zváží.
Publikoval(a):
Num..., 11.6.2014