Jednoho dne se probudíme zase Živí
Jednoho dne se probudíme zase Živí
Anotace: jen trochu jinak
Jednoho dne se
probudíme
a zase
budeme schopni
vidět krásu
slyšet hudbu
cítit vůně
Jednoho dne
se probudíme
a zaženeme stíny
Jednoho dne
bezvýhradně
odmítneme viny
a zase
objevíme
světa osmé divy
Jednoho dne
započne
zase život
Život
Jednoho dne
jen tak zvolna
bude pokračovat
tam kde se zastavil
jen trochu jinak
Jednoho dne
se probudíme zase
Živí
Publikoval(a):
vanovaso, 9.6.2014