Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prospat léto

Prospat léto

Sedmnáctka Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Letní lenost už je tady. Víceméně inspirováno písničkou Sleep all summer od The National.

Pojď, lehneme si do vany
Naplněné až po okraj štěstím
Vždyť červen už je stejně prohraný
Slunce nás svedlo úspěšně na scestí

Tak celé léto jenom prospíme
Budeš můj polštář a já tě přikryju
Budou nám závidět, jak si hovíme
Vnoření v horkém, parném opiu
Publikoval(a): Sedmnáctka, 9.6.2014
Přečteno (469x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, bera, Bezhlavý rytíř, Lugilla

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti