Musím tě nechat jít
Musím tě nechat jít
Dnes nemám s kým usínat
a zítra se probouzet
na stejném polštáři
dnes nemůžu přijímat
všechny Tvé doteky
polibky na tváři
Dnes
zítra
i pozítří
už nikdy
Níkdy už
Nikdy
Tvůj úsměv neuzřím
A jenom vzpomínky
budou mé
jenom mé
nádherné
i když s bolestí
protože konečné
Musím tě nechat jít
O d e j í t
opravdu skutečně
a začít znova žít
bez tebe vedle sebe
a přece
s tebou věčně
hluboko v srdci svém
Publikoval(a):
vanovaso, 8.6.2014