Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Beze směru

Beze směru

Luciferus Básně » o Životě

Anotace: Vzniklo pod parou:-)

Zase smutnej, prázdnej večer..
A zase smutná, prázdná hlava..
Nejsem tak mladej, abych brečel..
Nejsem tak starej, abych se trápil..
Když se mnou ženská mává..

Zase další prázdná flaška..
A zase další prázdnej bar..
Nejsem tak starej, abych si přiznal..
Nejsem tak mladej, abych si lhal..
Jsem dost tvrdej, abych se bál..

Znovu zlomený je srdce..

Znovu mosty padaj v žáru..
Nejsem tak starej, abych chápal..
Že už nejsem tak mladej, abych zkusil..
Vrátit se na startovní čáru..

A to je další noční můra..
Další ulice červených světel..
A nejsem tak starej, abych spěchal..
Protože nejsem tak starej, abych měl umřít..
Ale jsem dost starej, abych to věděl..
Publikoval(a): Luciferus, 8.6.2010
Přečteno (479x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lucijána, Bad Monkey

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti