Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květ

Květ

Dexila Básně » o Přírodě

Anotace: Květ :)

O tom, kde kvete květ,
chci já napsat jen pár vět.
Růžový do červena kvete,
každý si ho s duhou plete.
Zelený stonek až pod zem vede,
kořeny květiny končí hnědě.
Pod sluncem září,
otáčí se za ním.
Pod sluncem, pod jeho září,
pod sluncem, pod sluncem naším.
Ten květ ať náš všech je,
ať víc a víc nám rozkvete.
Publikoval(a): Dexila, 4.6.2014
Přečteno (294x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti