Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zajíček

Zajíček

mys Básně » ?nezařazené?

Anotace: Zajíček mrkvičku Chroupá, Toníček Zvědavě na něho kouká.Poslední dobou mě napadají spíš takové asi pro děti.

Zajíček na louce mrkvičku chroupá,
Toníček zvědavě na něho kouká,
zajíček na louce mrkvičku jí,
za chvilku celou tu mrkvičku sní.

Všimne si Toníčka a běží pryč,
přiběhne tatínek a nese rýč.

Společně vyryjí mrkviček hromadu,
pro jejich králíčky co mají na dvorku.

Slepičky,kačenky a jiná zvířátka,¨
dostanou travičku naplní svá bříška.

Toníček ten krmí zvířátka rád,
společně s tatínkem,
je jejich velký kamarád.
Publikoval(a): mys, 4.6.2014
Přečteno (39x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti