Panenka
Panenka
Anotace: Panenka na hraní.
Panenka na hraní,
ta je jako živá,
škoda,že nemluví
a je stále tichá.
Panenka na hraní,
je jak malé dítě,
jak starat se,
to naučí tě.
Panenka na hraní,
je jí více druhů,
taková barbína,
s tou zaženeš nudu.
Ráda se parádí,
je jako modelka,
skoro každá holčička,
by jí doma chtěla.
Panenka na hraní,
ráda spinká v kočárku.
Panenka na hraní,
dělá s dívky maminku.
Až je potom dospělá,
vzpomene si na mládí,
a na vlastním dítěti,
ví jak dělat různé úkony.
Panenka na hraní,
teď leží někde v koutě,
dát jí však někomu,
srdce rozbolí tě.
Panenka na hraní,
je tvůj velký poklad,
zas třeba vlastní děti,
budou si sní hrát.
Publikoval(a):
mys, 3.6.2014