Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolaví zub

Bolaví zub

mys Básně » ?nezařazené?

Anotace: Další pro děti

Ouvej,ouvej toto bolí,
pláče hrošík malí,
ráno kousl do mrkvičky,
a zoubek ho bolí.
Přišel doktor podíval se,
spráskl ruce jen,
aby zoubek,
přestal bolet,
musí z pusy ven.
Hrošík smutně,
hlavou kroutí,
má veliký strach,
během chvilky,
už je po všem,
cvakli kleště cvak.
Ani mě nic nebolelo,
radost velkou má,
příště budu opatrný,
při kousání já.
Publikoval(a): mys, 31.5.2014
Přečteno (53x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 06:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti