Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim končí, zima začíná

Podzim končí, zima začíná

18kristyna Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Tuto básničku jsem složila podle pravdy. :-)

Na podzim létají draci
jak ve dne tak v noci,
také opadává listí
okolo našeho školství,
pomalu začíná padat sníh
a děti jezdí na saních,
lyžují, sáňkují, koulují se
a z okna sledují zlaté prase,
večer pak pojídají párky
a přitom si rozbalují dárky.
Až je všechny rozbalí půjdou hezky spát
a ráno se zas budou vesele smát.
Publikoval(a): 18kristyna, 30.5.2014
Přečteno (574x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti