Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tátův pupek ozdob směle (melodie Deck the Halls)

Tátův pupek ozdob směle (melodie Deck the Halls)

Kiki 18022003 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Z tohodle se vám zatočí jazyk.

Tátův pupek ozdob směle,
fa la la la lá, la la la la.
Když ulehne do postele,
fa la la la lá, la la la la.
Barvy želé ať jen září,
fa la la la lá, la la la la.
Pro potěchu dětských tváří,
fa la la la lá, la la la la.
Publikoval(a): Kiki 18022003, 29.5.2014
Přečteno (265x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 22:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti