Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cizinec

Cizinec

Taren Básně » o Životě

Anotace: Je ta doba moje, vaše, tvoje..... Nevím vlastně , co je....

Jsem zmatený ve své době,
komu patří, mě či tobě.
Co tu hledám, proč tu jsem,
proč se brodím humusem.

V zlobě, lži i zášti, klamu.
Proč jen zisk tu má reklamu.
Nepatřím sem k této době,
nevyznám se ani v sobě.

Klopýtám a tápu,
čím dál míň vše kolem chápu.
Cizincem jsem ve své době,
připadám si tak i sobě.
Publikoval(a): Taren, 28.5.2014
Přečteno (75x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti