Vrah
Vrah
Maloměsto v dáli stojí,
bez problémů rány hojí.
Avšak vždycky po setmění,
ulice se zlouny plní.
Jednou ráno, po noci,
křičí člověk, kolemjdoucí.
Uškrcená mrtvola,
na chodníku ležela.
Nenašel se pachatel,
ani svědek za pakatel.
Strach se začal rychle šířit,
a emoce začly vířit.
Přišla ale další noc,
a vrah získal svojí moc.
Zabil další osobu,
na hřbitově u hrobu.
Šerif přišel s nápadem,
chytit vraha zátahem.
Místo toho ale radši,
koupili se nahrávači.
Natočili tedy vraha,
útěk by byl marná snaha.
A hádejte kdo to byl,
starosta, co všechny bil.
Publikoval(a):
davidziak, 28.5.2014