Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nikdy nebudeš

Nikdy nebudeš

Makaveli Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Na tomhle světě navždy sám.

Takhle to už prostě chodí.
Nemůžu ti dát něhu ani lásku.
Vím, že tvé srdce tě teď hodně bolí.

(i když nikdy nebudeš)

Nejsem typ člověka, s
kterým bys chtěla žít.

Ani žádný poeta, co slavný chtěl by být.


(chci jen spravedlivý svět pro své dítě)

(ale nikdy se nenarodí)


V mé představě na tebe se pomalinku zmenšuješ,
protože ve světě plném násilí, lží a překážek…

vím, že nikdy nebudeš.
Publikoval(a): Makaveli, 27.5.2014
Přečteno (432x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, koiška

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti