Markétiny kozy
Markétiny kozy
Anotace: Mikrobáseň pro jednu profesionálku.
Smět lízat kozy Markétiny,
zašel bych asi pro květiny
a doufal ,že ji obměkčím.
Nebudu asi mužem hrdým,
obměkčil bych spíš něčím tvrdým,
však všechno marno - není čím :-)
Publikoval(a):
su50, 26.5.2014