Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen o tobě

Jen o tobě

Jak krásný jsi,
lásko má.
Tys mé slunce vycházející zrána,
smutno mi je, když u mě nejsi.

Tys král všech mých snů,
tys pro mě nadějí.
Já s tebou bych šla až na kraj dnů,
půjdeme v štěstí šlépějích.

Buď se mnou, lásko!
Bez tebe by se pro mě život zastavil.
Chyť mě za ruku, lásko!
Bez tebe by život význam ztratil.
Publikoval(a): ChangeLee, 25.5.2014
Přečteno (1029x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti