Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Představivost

Představivost

Retr&s Básně » o Životě

Anotace: Není nic pro zvláštní určení a prakticky o ničem.

Představivost je světlo před očima.
Stačí je zavřít a tvary se mění.
Každý svoje světlo jinak vnímá,
Každý má jiné svoje snění

Někdo je plný barev zářivých.
Někdo je šedé stíny vidí.
Skrývá je pod víčky v očích skleněných,
Sám sebe o duhy světla šidí.

A proto já píši tyhle řádky.
Píši to, co se mi v očích skrývá.
Nejsou to sic žádný pohádky,
Nýbrž touha se z nich divá.
Publikoval(a): Retr&s, 2.6.2010
Přečteno (273x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 16.9.2024 21:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti