Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ježek

Ježek

mys Básně » ?nezařazené?

Anotace: Taková asi dětská. Jen tak. Ježek ruší ze spaní.

Dupy,dupy u chalupy,
slyším divný zvuk,
nemůžu já v noci spáti,
zase dupy,dup.

Dám si polštář přes hlavu,
kroutím se spát nemohu.

Co to pořád za hluk je,
že mi nedá pokoje.

Vstanu teda z postele,
podívám se ven,
nic však z okna nevidím,
musím před dům jen.

Co to,ale spatří moje ospalé oči.
Ježek z misky kočky pije,
mlíčko je asi tuze dobré.

To ty malý nezbedníku,
nenecháš mě spát,
mám chuť nějak vyplašit ho,
a pryč honem hnát.

Ježka je mi tuze líto,
nechám ho tam kde je,
snad teď nějak v klidu usnu,
on sám odejde.

Kdyby mě ještě třeba rušil,
koupím si špunty do uší,
Honem rychle do postele,
ať jsem ráno vyspaný.
Publikoval(a): mys, 24.5.2014
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 22:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti