Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozkvetla láska

Rozkvetla láska

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak ... pro radost

Rozkvetla láska rozkvetla,
rozkvetla právě v máji,
do srdce náhle přilétla
až dech se i tají.

V srdci kvetly nejkrásněji
ty její květy rudé,
samým štěstím se směji,
co z té lásky zbude?

Rozkvetla láska rozkvetla,
nic nezbylo z toho,
jen trochu sladkých vzpomínek
a slzí ?, slzí mnoho!
Publikoval(a): děda včela, 23.5.2014
Přečteno (399x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, Kytka62, ELKOT, koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti