Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

U dna

U dna

KatieP Básně » Deprese

Anotace: zase čekám, až se odrazím...

Zrození, dar, nový život
To je pohled většiny lidí
Samota, žal, slzy a pot
Takhle život já hloupá vidím

Od kolébky do hrobu
Umírám od narození
Hledám cestu, možná k Bohu
Jenže tuším, že žádný není

Smysl, to je to, co chybí
Nemám, neznám, už nehledám
Nehty se do kůže vryjí
Mezi jizvy z jiných ran

Znám cestu k osvobození
Ale strach, znám mnohem líp
Ten se však s bolestí mění
Na chvilinku zase v klid...
Publikoval(a): KatieP, 21.5.2014
Přečteno (294x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: P.Believer, MALLBI

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti