Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lidská hloupost

Lidská hloupost

davidziak Básně » o Lidech

Anotace: Mam toho v hlavě víc, ale to zase příště

Lidská hloupost nemá mezí,
že jsem člověk mě fakt mrzí.
Kdyby aspoň věděli,
co za hlouposti vyvedli.

Napodobí vše co vidí,
v problémech se potom brodí.
Obklopí se hloupostí,
kdo jim potom odpustí?

Člověk říká: Času dost;
nespěchá a fláká se,
zbytečnou má potom starost,
strachy z trestu třese se.

Holky chovaj se jako děvky,
řikaj že chtěj jenom pletky,
a když maj možnost, vycouvaj,
pak pomlouvaj a nadávaj.

Kdy se lidé poučí,
a k rozumu postrčí?
Publikoval(a): davidziak, 21.5.2014
Přečteno (157x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti