Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chybíš mi

Chybíš mi

Tolik mi chybí tvoje náruč
tvoje doteky a polibky a objetí
a nejvíc naše splynutí

Tolik stýská se mi
po Tobě nejvíc
po Lásce co mi chybí
po všech Tvých vyznáních
Publikoval(a): vanovaso, 19.5.2014
Přečteno (1143x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: P.Believer

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 21:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti