Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Loutkáři

Loutkáři

Makaveli Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Největší klam ďábla je přesvědčit lidi, že není. Lehce konspirační báseň.

Do doby, než mě
„ďábel“ uspí.

A pak celé lidstvo náhle uzří,
co se skrývá za oponou, že
pozná pravdu, zcela jinou.


(tak slepý)
.
.
.

„Ovečky“ v ohrádce se teď nasytí,
těmi lži, které brzy uvidí.


Zdání klame, tahle hra
nemá pravidla.


A až totalita realitou se stane,
nepomůže nám už… žádná modlitba.


Vše, co bylo se jednou vrátí.
Publikoval(a): Makaveli, 19.5.2014
Přečteno (207x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti