Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tma

Tma

Efir Básně » o Přírodě

Anotace: Po dlouhé době zpět.. :)

Tma jako kočka našlapuje nocí
Číhá, nezkrotná, bez závazků
V zubech má úlovek se jménem Měsíc
Prchá do dáli

Ocasem zametá hvězdy a mlhu
Černá šelma, hbitá paní půlnoci
Za sebou soumrak, koťata z vrhu
Osleplá štěňata, rozbřesku vlci
Publikoval(a): Efir, 19.5.2014
Přečteno (274x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MALLBI, koiška

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti