Snílek
Snílek
Zdál se mi sen o dívce.
Jen matně uzřel její tvář.
Chci vědět o ní více
a tak vytahuji snář.
Nenalézám odpovědi.
.
.
.
Už jen čekám na další
příchod těch samotných chvilek,
při kterých si uvědomím,
že jsem pouhý snílek.
Publikoval(a):
Makaveli, 18.5.2014