Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ráj

Ráj

Makaveli Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Že by představa ráje?

Slunce pálící mě do očí.
Ležím uprostřed řeky Nilu.
Nechávám myšlenky planout
za sebe… k jihu.


Tenhle kraj si mě ochočí.



Vstávám, abych se porozhlédl.

Ptactvo nade mnou
křižuje bezoblačné nebe.

A v dálce stromy života,
každý hned vedle sebe.


Ráj na dosah ruky.


Začíná pršet, jakoby Bůh
ronil slzy, že tu není se mnou.
Publikoval(a): Makaveli, 17.5.2014
Přečteno (270x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Formis

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti