Proroctví
Proroctví
Anotace: Lidstvo směřuje k záhubě.
Až se proroctví naplní, započne
apokalypsa biblických rozměrů.
Do doby než lidstvo pochopí,
skutečnou podstatu svých bezcenných životů.
Nikdo se nepoučil, a tak následuje trest.
Člověk je příliš hloupý, nikdy
neodhalí tuhle ďáblovu lest.
Země se tříští už od počátku věků.
od dob Peršanů, Vikingů i Řeků.
A Ježíš umírá na kříži, který je
složen z našich hříchů.
Naposled se kolem rozhlíží,
a vidí jen ohromné salvy smíchu.
(Poznal lidskou zkaženost)
Publikoval(a):
Makaveli, 14.5.2014