Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve škole

Ve škole

davidziak Básně » o Sexu

Anotace: Neni real |^...^|

Napsala mi holka,
bylo to ve škole,
že prej chce kluka,
rovnou do postele.

Dali sme si schůzku,
o velký přestávce,
a pak na wecku,
byla felace.

Pak rychlovka zezadu,
a než zvonilo,
byli sme na odchodu,
moc se to líbilo.
Publikoval(a): davidziak, 13.5.2014
Přečteno (432x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti