Přítelkyně P
Přítelkyně P
Anotace: Není nad dobrého přítele....
Je to facha skutečná.
Nevynáší v oběživu,
ani střípek na obdivu.
Mládež je k ní netečná,
připadá si zbytečná.
Komu schází, čemu sluší,
kdo v ní otisk duše tuší.
Které srdce zjihle bije,
když tu a tam,
poznenáhlu objeví se
přítelkyně Poezie.
Publikoval(a):
Taren, 12.5.2014