Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zdravím Tě

Zdravím Tě

iAnonymniA Básně » o Lásce

Anotace: První ze série básní "Královna mého srdce"! Neváhejte a čtěte!

Zdravím tě,
královno mého srdce,
jež bydlíš v zámku tak vysokém,
že se nebes dotýká.

Tam,
kde bydlí andělé
a létají aeroplány,
ty máš příbytek
tak vzdálen a přesto tak blízko.

V každém kroku, který podniknu,
dobrém i zlém, za slunce i deště,
jsi u mě.
Mám snad hlavu v oblacích?

Protože tento svět,
neustále bzučící a starostmi propletený,
žiju tak lehce,
že se mi přestat nechce!
Publikoval(a): iAnonymniA, 11.5.2014
Přečteno (240x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti