Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Trest

Trest

MorbidBad Básně » Deprese

Anotace: Občas je lepší...nemyslet..

V hlavě mám tisíce myšlenek
a nevím jak je mám odstranit.
Ze společnosti hranatý jsem výčnělek
a proto měli by mě popravit.
##
v oblasti krku mě odříznout
a pohřbít jenom hlavu.
Tělo nechat shnít na návsi,
ostatním... Pro výstrahu.
##
však místo smrti sedím v křesle,
na plotně v konvi voda syčí..
Stále nad něčím přemýšlím
a každá myšlenka mě ničí..
#Bad
Publikoval(a): MorbidBad, 11.5.2014
Přečteno (258x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malfelica, unhappy33, KatieP

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti