Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen stín..

Jen stín..

annie_kukuckova Básně » Láska ... zklamání

Anotace: .. Stínem jsem.. Šedým.. Bez duše.. Bohužel žiju..

Byla jsem živoucí bytostí..
Plna lásky, vášně, chuti k životu..
Cítila jsem radost, hněv, silné emoce..
Uměla jsem se otevřít i zuřit..
S Tebou ale odešla veškerá identita..
Veškerá životní energie a síla zmizely..
Vzal sis vše, co jsem Ti dala..
Vzal sis i víc.. Mou podstatu..
Zůstala jsem jen stínem..
Jen odrazem toho, čím jsem bývala..
Chodící tělo bez kapky života..
Parodie ženy.. Marioneta bez vůdčí síly..
Zlomil si mě.. Podkopal můj svět..
Jsem jen neutrálně šedá bez odstínu..
Ani ve tmě ani ve světle.. Prostě nikde..
Jsem nic.
Publikoval(a): annie_kukuckova, 10.5.2014
Přečteno (172x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 03:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti