Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ČR - SR hokej 2014

ČR - SR hokej 2014

Pro fanoušky krásná věta -
startuje mistrovství světa.
A hned první utkání,
husí kůži nahání !
v běloruské metropoli,
Slovák proti Čechu stojí.
Od Košic po Bratislavu,
od Prahy až k Brnu,
fanoušci ztrácejí hlavu,
nervy jako strunu!
Ale jako každý rok,
zvládnou Češi první krok,
přály štěstí sudičky,
týmu Vládi Růžičky,
s nestárnoucím Jaromírem,
s perfektně složeným týmem,
Slovákům dnes pětku dáme,
pod Tatry jim zamáváme...
Publikoval(a): LH86, 10.5.2014
Přečteno (341x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Julien, manamenekdo

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti