Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život mne netěší

život mne netěší

horac111 Básně » Smutné

Anotace: ach jo :(

Marně tu bloudím světem
stojím tu a plýtvám dechem
Usmívám se?-možná- snad
už nečeká mne radost jenom pád
tak proč tvářit se že nic mi není
už je to jen prázné snění
Zítřek bude jenom krušný
život je ted jenom hnusný
snad žíti mám já dál
Proč bych si přec lhal
Jsem hlupák, tupec a vůl
nabodnout se tak na kůl
bylo by snad vážně lehčí vše
konat se za mne smutná mše?
Publikoval(a): horac111, 9.5.2014
Přečteno (216x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti