Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Říkáš mi

Říkáš mi

Jarous95 Básně » o Lásce

Anotace: Všechno a nic...světlo a tma, když brečíš uprostřed noci, ale nemám píseň o lásce.

Říkáš mi všechny věci, které skrýváš,
Abys někde v budoucnu nehledala uprostřed tiché noci,
Říkáš mi, že vše je jen na tobě a čekáš
Na píseň o lásce.

Říkáš mi, že není píseň bez lásky,
Ale proč vzhlížet k něčemu, co otřese tvou myslí?
Říkáš mi, kde jsou otázky.
Možná jsi duha čekající na déšť.

Říkáš mi, že to hoří uvnitř,
Já chci jen najít, kde jsi,
Říkáš mi, že neexistuje píseň bez lásky,
Zatímco brečíš v posteli.

Stěží už vůbec něco řekneš,
Držím tě a tvé oči se zavřou,
Ale píseň o lásce nestačí…
Publikoval(a): Jarous95, 9.5.2014
Přečteno (325x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 12:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti