Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ptáci

Ptáci

MorbidBad Básně » o Životě

Anotace: .:.::::..:::;:::..::::::.;;:;....;.,:;;:,..,::..:..:.:::...:.:.:

Mnoho ptáků na drátech poklidně si sedí.
Letí do teplejšího kraje, kam letět dávno vědí.
##
Chtěl bych sedět mezi nimy,
pak s snimi vznášet se do té dálky.
Bát se jenom dravců,zimy..
Přes to s nikým nevést války...
##
Sám prohánět se nad mraky...
Nebo v hejnu letět...
Však můžu jenom na ptáky .......
V sedě, z okna hledět
#Bad
Publikoval(a): MorbidBad, 8.5.2014
Přečteno (104x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti