Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zapálená

Zapálená

IMPeek Básně » o Lásce

Anotace: Krátký odpolední splín, takový ten hezký...

Každý vidí jak vypadáš, ale jen málokdo odhalí, kdo jsi...
A když už se tak stane, ani se nenadáš, srdce se zapálí...
a ty shořet přeješ si.

Protože to co vzplane, to dohoří jednou,
najednou probíráš se popelem zoufalosti.
A když potom slabý vítr vane, ty vidíš sílu temnou,
když popel rozlétá se a ty nemůžeš tu zůstat se mnou.
Publikoval(a): IMPeek, 7.5.2014
Přečteno (149x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: iAnonymniA

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 02:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti