Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

má obličej

má obličej

Jirka Chrastina Básně » o Věcech

Anotace: jichrt.blogspot.cz

jeden kámen má obličej
ta tvář se tváří kysele,
drsně,ledově a tvrdě,
má spoustu vrásek na čele

do hliněných ramen
spadají vlasy trav
on neodpovídá na pozdrav
je to přece jen kámen
Publikoval(a): Jirka Chrastina, 6.5.2014
Přečteno (180x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 00:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti