Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kde jsou vojáci?

Kde jsou vojáci?

Makaveli Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Potřebujeme lidi, vojáky, co chtějí změnu.

Tak, kde jsou?!



Hledáme opravdové bojovníky,
vojáky bez soucitu.


Ne U.S. army Ameriky.
Ale ty, co zbrojí proti blahobytu.


Chceme válečníka, odpůrce systému.
Průkopníka, který chce změnu.



Někoho, kdo se nechce dívat, jak se ničí svět.
Toho, co se mu hnusí ta politická havěť.


Tak, kde jsou vojáci?

.
.
.


Přece jen nakonec všichni koupíme kulku.
A i když jsme promarnili života půlku,…

zůstaneme vojáky.
Publikoval(a): Makaveli, 6.5.2014
Přečteno (319x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 07:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti