Deprese
Deprese
Anotace: Deprese v kostce
Deprese, to je stav mysli.
Co oslabuje lidi...
Je to o tom co si kdo myslí
a co kolem sebe vidí..
**
Deprese je velká síla,
jenž ze vnitř ničí tělo.
Pak nepomůže žádná víra.
Tvím přítelem je dělo
**
Deprese je chroba kterou trpí i vlci.
Směsi vzteku a stesku se podobá
a způsobuje díry v srdci.
**
Deprese mozek ovládne
a prudce ničí nervy.
Toho jenž tu sílu nezvládne,
v zemi požírají červy.
**
Deprese je brusný papír,
jenž srdce odírá.
A bez včasného zásahu,
pak duše umírá.
#Bad
Publikoval(a):
MorbidBad, 6.5.2014