Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střepy z minula

Střepy z minula

Kristička M. Básně » o Lásce

Anotace: střepy o citech

Já, pohled, dotek, vzpomínka a ty,
radost, smutek,ruce a rty,
štěstí v neštěstí a z bláta do louže,
zrychlený tep a horko tvý kůže,
vůně polštáře pod mojí tváří,
úsměv který ve tmě září.

Je ticho a neutíká čas,
láska a ztráta, dostala nás,
mozaika, minulost a hněv,
prázdno, smutek a ptačí zpěv,
tmavá místnost a duší směs,
chvilka nostalgie a skutečný děs.
Publikoval(a): Kristička M., 5.5.2014
Přečteno (162x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, koiška, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti