Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osvícení

Osvícení

Makaveli Básně » o Životě

Anotace: Ulevme tělu i mysli.

Až na cestě života, poznáme
pravou podstatu bytí.


Nenávist, zrada a lakota,
tímhle vším se dnes lidstvo živí.


Na chvíli spočněme v náručí meditace.
Otevřme své srdce a duši.

Jako pocit levitace nebo lev odpočívající v buši.

Tak klidní a smíření, až dokud nenastane… osvícení.
Publikoval(a): Makaveli, 5.5.2014
Přečteno (87x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti